Kvernelandsvegen 90, 4355 Kvernaland
Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

NLM. Ikke vanlig søndagssamling. Inntil 50 stk. Direktesendes på facebook. Taler Einar Krogedal

24 mai @ 11:00 - 12:30

Kvernelandvegen 90
Kvernaland, 4355 Norge
Beskrivelse

Søndagssamlinger kl 11.00 24. mai, 1. pinsedag 31. mai og 2. pinsedag 1. juni. (14. juni – friluftsmøte – info kommer seinere)

 

Lenke til direktesending på facebook.

 

Les info og regler:

HAR DU LYST Å KOMME PÅ MØTE- MELD DEG PÅ NÅ!
På grunn av retningslinjer for antall som kan samles til offentlige arrangement være påmelding. Guds Ord formaner oss til å komme sammen. Den formaningen gjelder også nå. Derfor er det viktig at dere med frimodighet sender en forespørsel om å få delta på møtene! Ingen bør tenke at de skal gi plassen sin til andre, da blir det fort stående mange stoler ledig! Har du lyst å komme, meld deg på! Vi tildeler plasser når fristen er ute og IKKE etter «førstemann til mølla»-prinsippet,
 
Slik gjør du det:
 
Send forespørsel senest to dager før møtet og du får svar påfølgende dag om du har fått plass. Du kan også søke om plass på flere møter i samme mail.
 
Den enkelte, eller en fra hver familie, sender en epost til geirmrodal@gmail.com med info om navn og antall som ønsker å komme og på hvilket eller hvile møter. Alle personer telles, inkludert de minste barna.
Inntil 50 kan komme til møte på huset mens andre kan følge møtet direkte på nettet. Følg også med på møtekalenderen til forsamlingsuset. 
Eksempel på epost for påmelding:

Til: geirmrodal@gmail.com
Fra:
Emne: Møte Frøyland Forsamlingshus x dato
Tekst: Fam. Ola Nordmann (5 stk)

Detaljer

Dato
24 mai
Tid
11:00 - 12:30
Hendelse Kategorier:
,
Kvernelandvegen 90
Kvernaland, 4355 Norge
+ Google Map