Kvernelandsvegen 90, 4355 Kvernaland
Kristendom – ikke noe for meg

Du sier kanskje: Jeg tror ikke på Jesus og vil ikke heller. Min vantro (evt. tvil) er mitt valg og min rett og ikke noe jeg vil endre på. Kristendom er ikke noe for meg.

Hva har gjort at kristendom er blitt noe negativt i dine tanker? Er det Bibelen som har gitt deg tankene, eller er det andre du har møtt i livet, eller er det dine egne antagelser og erfaringer du bygger på?

Har du tenkt å komme fram for Gud i dommen og si… nå skal du høre her, Gud: jeg trodde kristedom var…

Enn om Gud da ikke spør om dine tanker om kristendom i det hele tatt? Enn om han heller ikke spør om “din kristendom”, hvis det er den du innerst inne tror du må få til for å være en kristen. For eksempel at du sier jeg har gjort så godt jeg kunne i livet, og Gud kan da ikke kreve mer…?

Kristendom handler ikke om deg og hva du skal gjøre, men om Jesus og det Han har gjort for deg.

Lytt til Mikkel Vigilius og hva han sier om “den kristne tro”. Kanskje du blir overrasket? Videosnuttene  er på dansk. Men er lett å forstå. Hver leksjon er på 15 minutt.